Taki, OBJAVI SVE Maja rešila da uništi Janjuša - ima dokaze, dala zeleno svetlo da se sve iznese u javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 11:40

"Taki, OBJAVI SVE" Maja rešila da uništi Janjuša - ima dokaze, dala zeleno svetlo da se sve iznese u javnost

Donela odluku nakon gnusnih uvreda.

Sinoć tokom emsiije "Gledanje snimaka" emitovan je razgovor Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, kad mu je ona uručila pokon koji mu je donela u "Elitu".

Janjuš je burnu reagovao i počeo da vređa Maju, a Aneli Ahmić je poludela zbog snimka i odlučila da sa Janjušem stavi tačku na svaku priču.

- Da li Aneli misli da bih ja bio sa Majom? Ja samo ovde j*bem ovakve k*rve - poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Janjuš.

- Pozdrav za Enu, nek ti pošanje neke stvari. Ćerka te gleda kako se valjaš po krevetu - govorila je Maja.

Nakon ovoga, Janjuš je počeo najgnusnije da je vređa, a onda priznao da mu je žao Aneli i da na sve načina pokušava da se skloni od nje i osećanja koja ima pre njoj.

- Meni je žao ove devojke, ja jesam pogrešio, ali šta da radim. Na sve načine pokušavam da se sklonim od nje i eto - rekao je Janjuš.

Maja je nakon toga poludela i otkrila da joj ja Janjuš tokom letao slao poruke.

- On je meni slao poruke tokom leta, Taki objavi sve - poručila je ona.

Nakon toga svađa se nastavila ispred Bele kuće, a obezbeđenje je sve vreme bilo tu kako ne bi došlo do incidenta.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JADNICA koja voli lovu" - Maja oplela po Eni, OTKRIVEN njen PAKLENI plan za učešće u "Eliti"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023

Sve o njenom planu sa Janjušem....Maja Marinković ušla je u "Elitu" pre nekoliko dana i najavila početak rijalitija. Iskusna učesnica  spremna je da svima zaprži čorbu, a i ako je pre ulaska tvrdila da se sa Markom Janjuševićem Janjušem nikad neće pomiriti, bacila mu je udicu odmah s...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.