Taki Marinković u Beloj kući - Kada ga je Maja UGLEDALA nije mogla da DOĐE SEBI: Evo ZAŠTO je u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 14:12

Taki Marinković u Beloj kući - Kada ga je Maja UGLEDALA nije mogla da DOĐE SEBI: Evo ZAŠTO je u rijalitiju

On je objavio emotivni snimak.

Radomir Taki Marinković ne krije koliko voli svoju ćerku Maju, koja je trenutno u rijalitiju. On je svojoj mezimici godinama unazad najveća podrška za vreme učestvovanja u ovom televizijskom formatu.

Koliko mu ćerka nedostaje, sada je pokazao objavljivanjem snimka iz finalne večeri "Zadruge".

Snimak je nastao uoči finalne večeri, a Maja je pokazala koliko voli svog svog oca pa su konstantno bili u zagrljaju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Maja je tada bila presrećna jer je Taki zajedno sa njom uživao, a tek kada je ugledala da je skočio u bazen nije mogla da dođe sebi.

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

Podsetimo, Taki je za vreme posete porodica u rijaliti ušao i pohvalio svoju miljenicu da se odlično snalazi i da je bolje kada ne ulazi u veće rasprave i svađe. Tada ju je posavetovao da prošlost (Filipa Cara), ostavi iza sebe.

- Nemoj da ti je palo na pamet! To si u šali rekla! Ružna prošlost, da ne spominjemo te ljude, naneo nam je dosta zla u životu! Tvoj život je napolju - dodao je Taki.

- Ti znaš da je to gotova stvar - rekao je Milan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.