Takav je DOGOVOR, javili su nam da će... Siniša Kulić se oglasio nakon Miljaninog BEKSTVA iz Elite, u sve umešan i OVAJ ČOVEK

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 15:01

"Takav je DOGOVOR, javili su nam da će..." Siniša Kulić se oglasio nakon Miljaninog BEKSTVA iz "Elite", u sve umešan i OVAJ ČOVEK

SIniša Kulić se oglasio za portal Srbija danas, a evo i šta je otkrio!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola definitivno su napustili samoinicijativno imanje u Šimanovcima.

 Iako se od ranog jutra spekulisalo da li su izašli stvarno, ili su se samo povukli negde gde nema kamera, u Beloj kući krenule su priče koje su potvrdile njihovo napuštanje "Elite".

Ekipa portala Srbija Danas odličila je da kontaktira porodicu Kulić kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznala šta se zbiva.

Otac Miljane Kulić odlučio je da otkrije šta se zapravo desilo:

- Ne zna mi to ništa, Miljana je danas, četvrtog januara, trebala da ide na kontrolu kod lekara zbog ove tromboze što ima. Mi čekamo rezultate da nam jave, a koliko sam malo pre video na televizoru ona spava. Javili su nam juče da će danas da je vode, vidim da spava verovatno se vratila. Takav je bio dogovor, da ih podsetimo pošto se čujemo sa doktorom koji je načelnik u Beogradu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.