Tajno venčanje bez znanja roditelja

Izvor: Vesti-online.com, 03.Nov.2009, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajno venčanje bez znanja roditelja

Vesna Pisarović udala se za sina Milorada Pupovca

Hrvatska pevačica Vesna Pisarović udala se nedavno za Ozrena Pupovca, sina Milorada Pupovca, poslanika Samostalne demokratske srpske stranke u hrvatskom Saboru.

Kako pišu zagrebački mediji, venčanje je održano u tajnosti i bez znanja roditelja mladenaca, koji se, navodno, protive njihovoj vezi.

Međutim, ni Milorad Pupovac, ni nevesta nisu želeli da komentarišu pisanje medija.

Vesna i Ozren >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << upoznali su se u Hagu gde je ona završila studije pevanja i muzike, dok je mladi intelektualac pohađao postdiplomske studije.

Budući da ima diplomu Filozofskog fakulteta, Vesna je često svog idealnog muškarca opisivala kao načitanog i akademski obrazovanog, po čemu je Ozren savršeno odgovara njenim željama.

Ona je kasnije školovanje nastavila u Londonu gde je ovog leta magistrirala džez pevanje.

(Opširnije u štampanom izdanju "Vesti" za 30.10.)

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.