Tajne vinove loze 3 epizoda 5: Nepoznati muškarac! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 15.Feb.2024, 20:49

Tajne vinove loze 3 epizoda 5: Nepoznati muškarac! (VIDEO)

Serija "Tajne vinove loze 3", epizoda 5. biće emitovana na Super Star kanalu u petak 16. februara 2024. godine u 21 čas, kao i na RTS-u nedelju dana kasnije u 20 časova.

Tajne vinove loze 3 epizoda 5:

Anja je i dalje u komi. Matej je očajan, krivi sebe, pokuša čak i da se ubije prekomernom dozom lekova.

Deset meseci ranije, na dan Markovog venčanja sa Andrijanom, svi su veseliji od mladenaca. Vera >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i Zoran se prisećaju prvog susreta.

Vuk je ponosan na sina, Marko je sada i zvanično Tomović.

Ivan je umoran od grada, izlazaka i žurki, odlučuje da ostane kod Marka na selu. Anja se vraća u Istru. Zatiče u kući nepoznatog muškarca. Onesvesti ga svećnjakom. Ines joj objasni da je to njen sin - Matej Brunjak.

Glavne uloge igraju: Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Anita Mančić, Vanja Nenadić, Milica Zarić, Sergej Trifunović, Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Nebojša Milovanović, Jovo Maksić, Sena Đorović, Luka Grbić, Milica Zarić i Dara Džokić.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.