Tada sam NAPRAVIO HAOS Dejan Dragojević po prvi put otkrio šta se dešavalo u PRODUKCIJI PINKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 21:47

"Tada sam NAPRAVIO HAOS" Dejan Dragojević po prvi put otkrio šta se dešavalo u PRODUKCIJI PINKA

Po prvi put otkrio najintimnije detalje iz svog života i razvoda sa Dalilom.

Nekašnji zadrugar i pobednik pete sezone "Zadruge" Dejana Dragojevića u svojoj emisiji razgovarao je sa svoji,m bratom Davidom Dragojević i otkrio detalje iz života za koje javnost do sad nije znala.

David je otkrio da je otuđenje Dejana od porodice posebno teško palo njihovoj majci Biljani, ističući Dejanovu posebnu vezu sa majkom kao njen mezimac i treće dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ti znaš da si ti njen mezimac, njeno treže dete. Bilo je mnogo teško, katastrofa - govorio je David.

To je moj životni poraz! Kako je mama reagovala? Šta se dešavalo dok nisam bio tu? - pitao je Dejan.

Ma to je bilo strašno jer je ona slušala sve šta se dešava. Ona nije zla osoba, cela porodica nije takva. Nikad nikome nismo želeli zlo - rekao je David.

Sada ću vam otkriti ekskluzivu jednu. David mi je pokazao snimak kako me je prevarila u rijalitiju. Tada kada sam napravio haos, u produkciji u apartmanu sam video sve - šokirao je Dejan, a David je dodao:

Ja nisam plakao kada smo se svađali, ali sam plakao kada sam video šta si uradio onu noć. Video sam da ti nije bilo dobro, a nisam mogao da ti pomognem - otkrio je David sa knedlom u grlu.

Mnogima je tad bilo čudno kako je Dejan tako naglo presekao, pa je čak i Dalila Dragojević govorila kako mu je David pokazao snimke koje niko nije imao priliku da vidi, što se sad ispostavilo kao istina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.