TVOJE REČI SU ME KROZ ŽIVOT VODILE: Jelena Golubović poslala DIVNU poruku baki za 94. rođendan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TVOJE REČI SU ME KROZ ŽIVOT VODILE: Jelena Golubović poslala DIVNU poruku baki za 94. rođendan (FOTO)

Sve je dirnula...

Mnogo toga ekscentričnog, kontroverznog... (dodajte sami još) možemo da povežemo sa Jelenom Golubović, ali jedno joj ne možemo poreći - da je veoma emotivna.

KONAČNO OTKRIVENO: Ovo je misteriozni verenik Jelene Golubović! (FOTO)

Rediteljka to posebno pokazuje kad je u pitanju ljubav prema baki. Mnogo je bilo situacija, u kom god rijalitiju da je učestvovala, gde je ona to pokazivala i dokazivala.

MOJA VENČANICA JE MOJA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SREĆA: Lepa Brena objasnila zbog čega NEĆE DATI svoju venčanicu Priji!

Golubovićeva, koja je, sećamo se, svoju ekscentričnost pokazala i u Zadruzi, sada se oglasila na Instagramu na veoma lep način, a povod je upravo - baka, odnosno, njen 94. rođendan.

Unuka joj je ispisala reči pune topline, pa ne sumnjamo da će, posle ovoga, i mnogi koji ne vole Jelenu "smekšati" i promeniti mišljenje o njoj.

- Tvoje reči su me kroz život vodile kao svetlo u tami, tvoji mudri saveti davali su mi nadu kada se činilo da nema izlaza, a tvoja ljubav bila najveći podstrek onda kada je delovalo da dalje ne mogu. Hvala ti što postojiš, srećan rođendan - napisala je, između ostalog, rediteljka na Fejsbuku.

Pogledajte celu poruku, uz galeriju slika:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.