TVOJA ŽENA ME JE NAUČILA ORALNOM S*KSU ŠOKANTNO PRIZNANJE glumice u programu UŽIVO! Voditelj u NEVERICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 18:28

"TVOJA ŽENA ME JE NAUČILA ORALNOM S*KSU" ŠOKANTNO PRIZNANJE glumice u programu UŽIVO! Voditelj u NEVERICI

Otvoreno o svemu.

Holivudska glumica Gvinet Paltrou otkrila je kako se povezala sa suprugom glumca Roba Loua u jednoj epizodi njegovog podkasta, a otkrila je i koje savete je pokupila od njegove supruge.

Paltrou je otkrila kako su se ona i Šeril Berkof upoznale kada je Gvinet imala 15 ili 16 godina dok je Šeril radila kao šminkerka na TV-filmu Gvinetove majke.

A post shared by @robloweisbabelicious on Jan 29, 2020 at 1:47pm PST

- Upoznala sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šeril i bila sam odmah opsednuta njom. Pre svega, izlazila je sa Kijanu Rivsom, a on je bio moja simpatija - rekla je glumica.

- Znala je da pušim cigarete pa je pušila sa mnom iza prikolice. I rekla mi je kako da odradim muškarcu oralni seks - šokirala je Paltrou voditelja podkasta.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on May 5, 2019 at 10:53am PDT

- I upravo zato sam je obožavala. Mislila sam da je ona bukvalno najdivnija žena na svetu - rekla je glumica, dodajući da joj je godila činjenica da ju je Šeron toliko volela mnogo pre nego što se Paltrou proslavila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.