TVOJA PORODICA ZA TEBE GINE I IDE U RAT! Osman Karić javno PODRŽAO SVOGA SINA - uputio mu OVE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 22:18

"TVOJA PORODICA ZA TEBE GINE I IDE U RAT!" Osman Karić javno PODRŽAO SVOGA SINA - uputio mu OVE REČI

"Uspeh neki ne praštaju..."

Stefan Karić se oglasio danas na svom Instagram storiju, te je šokirao mnoge kada je objavio da su ga navodno izdali prijatelji nakon rijalitija "Zadruga". Međutim, sada se oglasio i njegov otac Osman Karić, koji mu je bio najveća podrška tokom takmičenja.

- Sve ima svoju cenu, pa i drugarstvo, tvoja cena je bila uspeh, a uspeh neki ne praštaju. I zapamti još nešto, pogled sada skrivaš vešto... Tvoja porodica je tvoj najbolji drug, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sestra i brat, samo ona za tebe gine i ide u rat - napisao je Osman posvetu svom sinu Stefanu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.