TVOJ OSMEH...! Gagi Đogani nakon HAPŠENJA ZBOG KOKAINA uslikan NASMEJAN SA NJOM - Instagram IZGOREO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

"TVOJ OSMEH...!" Gagi Đogani nakon HAPŠENJA ZBOG KOKAINA uslikan NASMEJAN SA NJOM - Instagram IZGOREO

U njoj vidi sreću i motivaciju...

Gagi Đogani se jedno vreme nakon hapšenja nije oglašavao na društvenim mrežama, ali danas je objavio fotku koja je raznežila sve.

Podsetimo, Gagi je uhapšen sa dve kesice kokaina u svom posedstvu, kako prenose mediji, te je priveden, a nakon toga i pušten iz policijske stanice.

Nakon toga, njegova sestra Nađa, kao i brat Đole Đogani su se oglasili, te je njegov brat rekao da je dobra stvar da nije koristio narkotike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te svima otkrio da je Gagi odmah sutradan testiran.

Danas je Đogani objavio fotku sa svojom mlađom ćerkom Ninom Đogani i uputio joj prelepe reči:

- Tvoj osmeh, moje sve - napisao je Gagi u opisu fotke gde je nasmejan sa Ninom, koja mu je očigledno najveća podrška i motivacija, naravno pored Lune Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.