TV premijera filma Heroji radničke klase, 24. febuara na RTS-u!

Izvor: Svet plus, 20.Feb.2024, 21:45

TV premijera filma Heroji radničke klase, 24. febuara na RTS-u!

Domaći film "Heroji radničke klase" sa Jasnom Đuričić i Borisom Isakovićem u glavnim ulogama, u režiji Miloša Pušića, premijerno će biti prikazan u subotu, 24. februara na RTS-u u 22.15h

 "Heroji radničke klase":

Lidija radi za kontroverznog građevinskog investitora. Zadatak joj je da kontroliše grupu građevinskih radnika na novootvorenom gradilištu. Radnici su nezadovoljni svojim položajem i pokušavaju da se izbore za svoja prava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Situacija se komplikuje a borba za radnička prava postaje borba za život i smrt. Lidija mora da se opredeli na čijoj je strani.

U glavnim ulogama su još i Predrag Momčilović, Stefan Beronja, Aleksandar Đurica, Bojana Milanović, Ervin Hadžimurtezić, Mihajlo Badža Pleskonjić i Filip Đurić.

Svetska premijera filma bila je 15. februara 2022. na 72. međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu, dok je premijera filma u Srbiji bila 4. marta 2022. godine na 50. FEST-u.

Reditelj filma je Miloš Pušić, a scenaristi su Dušan Spasojević, Ivan Knežević i Miloš Pušić.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Domaći film Prolećna pesma na RTS-u u subotu!

Izvor: Svet plus, 21.Feb.2024, 20:36

Tv premijera domaćeg filma "Prolećna pesma" na RTS-u u subotu 24. februara u 23 i 55 časova. Film je do sada imao veoma uspešan festivalski život, koji uključuje i nagrade...Nagrađivani film iz 2022. godine „Prolećna pesma“, rediteljke Natalije Avramović, imaće svoju TV premijeru u subotu,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.