TUŽNO - PONIZILI DIVNU PRED NACIJOM: Nije znala kako da se snađe, pa POTONULA od sramote (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 08:44

TUŽNO - PONIZILI DIVNU PRED NACIJOM: Nije znala kako da se snađe, pa POTONULA od sramote (VIDEO)

Ovo zaista nema smisla!

Tokom emisije Pitanja gledalaca, Darko Tanasijević je upito Ivana Marinkovića zašto je promenio svoj stav i odnos prema Divni DNK.

- Šta je to Divna uradila kad si promenio mišljenje o njoj? - glasilo je pitanje.

- Primetio sam lenjost. Sećam se na početku dok je Marko bio tu, nije htela da kuva, rekla je da ne zna da upali ringlu, pokazali smo joj, nije ga koristila. Primećujem danima da samo sedi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na krevetu, kulminiralo je kad sam video da je samo tog dana kad je Tamara postala vođa uzela da oriba kuhinju, pa je počela da kuka ''jao ne mogu to'' da bi dobila 5 hiljada dinara - rekao je Ivan.

- Primećujem da je kvarna i namazana, konkretno sam video to da je tog dana jaukala ovuda. Primećujem da je izuzetno lenja, sedi samo na krevetu - dodao je.

- Ako je iko čista duša u ovoj kući to je Divna - dobacila je Zorica.

- Iskreno baš me zabole ona stvar šta ko misli. To što sedim ja na krevetu imam svoje razloage, nedostaje mi svoja porodica.. Kad neki put ne želim da se družim, to je zbog sebe. Moja familija zna kakva sam, a ljudi šta ovde govore mene baš zabole. Ja ne gledam ko će meni da da kakav budžet - rekla je Divna.

- Ivan kad vidi da je neko potencijal za rijaliti on toliko ima želju da ih stavi na mesto, neverovatno. Ne bih ja da komentarišem, a što se tiče Divne mislim da hoće malo da je razdrma - rekao je Mikica.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.