TUŽNI SKUP NA LEŠĆU: Porodica, prijatelji i estradne ličnosti ispratili novinarku Draganu Tripić na većni počinak (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNI SKUP NA LEŠĆU: Porodica, prijatelji i estradne ličnosti ispratili novinarku Draganu Tripić na većni počinak (FOTO)

Poslednji pozdrav.

Na beogradskom groblju Lešće sahranjena je novinarka Dragana Tripić. Njena porodica, prijatelji, kao i estradne ličnosti sa kojima je sarađivala okpili su se i ispratili pokojnu novinarku na večni počinak.

Na groblju su pored porodice bili i Dragana Katić, pevač Amel Ćeman Ćemo, pevačice Zlata Petrović i Mira Škorić, estradni menadžer i voditelj Goran Jovanović, novinar Nemanja Pajić, učesnik zadruge Adam Đogani sa ocem, voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Darko Tanasijević i drugi.

Fotografije sa Lešća možete pogledati u galeriji:

Pevač Zdravko Čolić bio je sprečen da dođe, ali je poslao venac. Šta je pisalo na vencu pogledajte KLIKOM OVDE!

Potresan govor na sahrani održao je Goran Jovanović, koji se družio sa Draganom Tripić.

"Koliko smo samo puta svi mi koji smo imali priliku da sa tobom radimo čuli ovu rečenicu. I svaki put mi je izazvala osmeh… I svaki put sam znao šta da radim…  Sve do pre šest dana kada nas je probudila strašna vest da te više nikada nećemo videti, a pred mene je došao zadatak kome nisam dorastao. Šta da napišem, šta da kažem, šta da mislim kada si pred mene postavila samo zid tišine... I pitanja koja opsedaju poput roja pčela. Napadaju sa svih strana, bodu, bole, a ne možeš se od njih sakriti", rekao je on na sahrani pokojne novinarke.

Podsetimo, Dragana Tripić pronađena je mrtva u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo, 24. oktobra ove godine.

Rođena je 16. 05. 1961. godine, a popularnost je stekla kao novinarka više dnevnih listova i televizija i članica žirija u "Zvezdama Granda", gde je bila poznata kao oštar kritičar takmičara. Za sebe je govorila da je se ljudi plaše i da ima veliko srce, a nadimak joj je bio Maca.

Kao takmičarku oštrog jezika pamtiće je i ljubitelji rijaliti programa. Učestvovala je u rijalitijima "Farma" i "Dvor", u kojem je 2011. godine dospela do finala, a poslednjih godina redovno je gostovala i u emisijama posvećenim rijalitiju "Zadruga", u kojima je analizirala ponašanje takmičara i događaje u Beloj kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prijatelji Dragane Tripić u suzama progovorili o poslednjim danima njenog života

Izvor: Story, 30.Okt.2019

Dragana Tripić pre nekoliko dana je izvršila samoubistvo u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo. Njeno beživotno telo pronašla je njena ćerka, a Dragana je u trenutku smrti imala 58 godina. Kako domaći mediji pišu, brojni prijatelji, kolege, poznanici ispratili su novinarku na večni počinak...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.