Izvor: Scandal.rs, 05.Avg.2020, 20:35

TUŽNA VEST! PREMINULA spisateljica Isidora Bjelica!

Čuvena spisateljica Isidora Bjelica napustila nas je danas, u 52. godini života. KANCER JOJ SE VRAĆAO 4 PUTA, A DANAS JOJ JE ODNEO ŽIVOT! Isidora Bjelica koja je nedavno otvoreno pričala o borbi sa kancerom, preminula je u stanu njenih roditelja na Novom Beogradu. „Nisam htela da vas davim, mislila sam da mogu sama. Međutim, The post TUŽNA VEST! PREMINULA spisateljica Isidora Bjelica! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ISIDORA JE OVAKO PROVELA POSLEDNJE DANE ŽIVOTA Juče se vratila iz Makedonije, nedeljama je bila u stanu roditelja, a svakog dana se susretala sa susedima

Izvor: Blic, 05.Avg.2020

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je danas u 52. godini života. Ona je poslednja dva meseca života provela kod roditelja Nevenke i Dimitrija u bloku 45, u ulici Jurija Gagarina.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.