TUŽNA ISPOVEST KIJE KOCKAR: Ne pamtim Božiće sa TATOM, a sa Slobom sam za praznike UVEK OVO radila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNA ISPOVEST KIJE KOCKAR: Ne pamtim Božiće sa TATOM, a sa Slobom sam za praznike UVEK OVO radila!

Prisetila se.

Kristina Kija Kockar doživela je mnogo toga u 2018, a kako kaže, sve ružno je ostavila za sobom. Dok niže poslovne uspehe, Kija se trudi da provede kvalitetno vreme sa porodicom, te će ovog puta Božić proslaviti sa njima, a ne radno.

NOVA PESMA KIJE I SEKE?! Aleksićeva otkrila o DUETU - Sprema se! A o Kockarevoj priznala... BUUUM

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

Ona je u svojoj emotivnoj ispovesti otkrila da, nažalost, ne pamti nijedan praznik sa ocem Milošem Kockarom, koji je preminuo u aprilu prošle godine, ali kaže da je bila srećna gotovo svakog Božića.

DA LI ĆE PRODUKCIJA REAGOVATI? Priviđenja i urušeno psihičko stanje! Zadrugarka ispričala strahotu!

- Božić uglavnom slavimo u malom krugu porodice i praktikujemo božićni ručak. Ove godine imaću i božićnu večeru za uži krug prijatelja. Baka je zadužena za spremanje trpeze, s tim što jedan deo naručimo iz restorana - kaže Kija za "Srpski telegraf" i otkriva kako su ona i Sloba dok su bili u braku obeležavali najradosniji hrišćanski praznik.

LUNA NAJSREĆNIJA! U Zadruzi PUŠTEN VIDEO - za vreme praznika, ovo ih je JOŠ VIŠE USREĆILO! Zalepili se za EKRAN

- Zavisi kkao kad, uglavnom od dođe kod mene na ručak, pa posle ja kod njega na večeru. Ali iskreno, većinom su mi zapadali letovi za praznike, tako da sam ih provodila radno.

LIJU SUZE U ZADRUZI: Zbog smrtnog slučaja nije mogla da se suzdrži... ŽESTOKA svađa i strašne reči!

Kija kaže da se ne seća nijednog Božića provedenog sa tatom, a poznato je da nisu bili u dobrim odnosima.

- Ne pamtim nijedan Božić sa tatom. Već sam pričala o našem odnosu, mi dugo nismo bili u kontaktu, tako da sam ja navikla da bitne događaje ne delim sa njim. Sve sam mu oprostila pre nego što sam ga izgubila, i to mi je jako bitno - priznaje Kockareva i dodaje da joj je svaki Božić u životu bio srećan, osim prošlogodišnjeg koji je provela u "Zadruzi" iz, kako kaže očiglednih razloga.

ORALNO ZADOVOLJAVANJE PRED KAMERAMA! Zerina Hećo se samo spustila i počela da mu GA liže! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.