TUŽBA! Miljana PROGOVORILA o Tomoviću: Otkrila detalje koje NIKO nije znao! Hteo je da se UBIJE, a onda..?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽBA! Miljana PROGOVORILA o Tomoviću: Otkrila detalje koje NIKO nije znao! Hteo je da se UBIJE, a onda..?!

Otvorila dušu.

Miljana i Marija Kulić večeras su gošće Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". Marija je istakla da su majka i ćerka odlučile da Miljana ode na kiretažu, a Ognjen nije mogao a da se ne osvrne na sve ono što je Bojan Tomović rekao o Miljani.

Miljana je otkrila da je bila šokirana onim što je Bojan rekao, a istakla je i da će ga tužiti.

- Sinoć u emisiji "Ko je otac Miljaninog deteta", osećala sam se kao Đeljana. Bolesnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bojan Tomović piše svašta, ja sam ga srela dva puta u životu, on je pisao da podržava moju mamu i mene. Otkako sam okrenula njegov broj, ja sam htela da peva na Željkovom rođendanu, zvala sam i ja njega, pričao mi je "Ubiću se" ja sam ga 150 puta zvala. Ja sam htela da ga savetujem, kada se on oraspoloži, dobro sam se osećala. Ološi najduže žive, a svi dobri ljudi stresno sve podnose, razmišljaju o svemu i ranije odu. Želim ovom prilikom da se obratim i da kažem da želim da podnesem tužbu protiv ovog bolesnika, pa ako je za lečenje, neka ide tamo u psihijatrijsku ustanovu, ako ne, neka ide u zatvor jer je bezobrazan. Počeo je mnogo da se igra sa ozbiljnim stvarima i neću više nikome ništa da opraštam - rekla je Miljana.

Evo kako je ovo izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pijana Miljana pretila da će da se ubije! Marija se zaledila!

Izvor: Svet, 18.Okt.2019

Nakon što se Miljana Kulić požalila Lazaru Čoliću Zoli koliko joj je teško zbog celokupne situacije koja joj se dešava, njima se pridružila i Marija Kulić.. Miljana Kulić se prisetila svog detinjstva, rekla da je bila odličan učenik, a onda su ona i Marija odlučile da ispričaju Zoli detalje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.