TURBULENTNO - Posle ove noći u Eliti više NIŠTA neće biti isto, a OVI ljubavni odnosi su na tankom ledu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2023, 14:51

TURBULENTNO - Posle ove noći u "Eliti" više NIŠTA neće biti isto, a OVI ljubavni odnosi su na tankom ledu

Zaokret!

Sinoć su održane još jedne "Nominacije" u Beloj kući a ukućani su iznosili svoje mišljenje o Nenadu Macanoviću Bebici i Nikoli Jovanoviću.

Reč je dobila Miljana Kulić.

- Krenuću od Nenada. Što se tebe tiče hvala ti na svemu i što si bio tu kad sam se borila za život i na svemu što si uradio za mene i moju porodicu, što si spasio život mom ocu, hvala ti na svemu i što si maksimalno bio posvećen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni. Smatram da nisam pogrešila jer si znao gde ulaziš i ja sam ti apsolutno sve govorila i znao si prema kome imam emociju, apsolutno sve. Naravno ja sam te zavolela, volela te i ti to odlično znaš. Znaš da su te moji roditelji cenili i poštovali, ja nisam. Bila sam ohola, zla i bezobrazna, ali ništa krijuću, sve sam ti iskreno pričala dok si ti imao komunikaciju ja sam te terala i molila da zoveš majku i ti to odlično znaš i majku i ženu kad je imala koronu i da odeš kod dece. Ti si meni govorio da sve na svoje dođe. Lagao si, manipulisao si, slao mi skrinšotove sa majkom. Tebi niko nije zabranio niti bih se usudila jer ko ne viđa majku i decu je monstrum, kao Ivan Marinković, i prema jednom i prema drugom detetu ološ, kao i ti. Molila sam te da mi snimiš da vidim kad odeš, otišao si jednom i slao mi slike i snimke dok sam bila u bolnici. Imao si viši cilj i nadam se da nije bio 20 hiljada evra, imao si ti mnogo viši cilj ali se više nećeš pridružiti meni i mojoj porodici. Ovo je tvoj psihopatski osmeh kad ne znaš šta da kažeš, a jedeš se u sebi. Volela sam te, nismo se razdvajali, 24 sata smo bili zajedno osim kad ti odeš negde, pa si imao plan i skrivene namere gde si zvao svoju majku - rekla je Miljana.

Zola je objasnio Miljani Kulić da je možda malo previše pričala o Bebici i da ne treba toliko da mu daje na značaju ali i da je to okej i da je trebala da iznese sve što joj je na duši, pa su se dogovorili da mu više ne daju na značaju i da se ne pecaju na komentare učesnika o njihovom izlaganju o Nenadu.

Reč je dobila Teodora Delić.

- On je jedan od najdražih osoba za mene, Slađa mi je isto najdraža osoba isto jer je znam od spolja. Što se našeg odnosa tiče stabilizovan je i normalan, male čarkice vrlo brzo izgladimo i imam utisak da ne možemo jedno bez drugog, više on bez mene. On je od početka moja podrška. Rekla sam da nije moj tip ali mi se emocija stvarno probudila. To je to što se tiče njega. Slađa Bošković mi je draža od Nenada. Mnogo treba da prođemo da bi mi bio draži od drugarice. Dobar je prema ljudima prema kojima treba da bude, prema kojima ne treba nije. Najbitnije je da mi se sviđa i da sam zaljubljena u njega. Što se Nikole tiče on je bio uporan u tome da me diskvalifikuje i ako nije on neće niko. Mislim da ima averziju prema ženama ali u smislu da su ga žene u prošlosti gazile. Kao muškarac mi je odvratan. On se peca na malo lepše žene i to mi je sumnjivo. Mislim da voli i muškarce, to je samo moje mišljenje. Nominujem naravno Nikolu - rekla je Teodora.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi nakon kratke pauze, kako bi nominovala između Nenada Macanovića Bebice i Nikole Jovanovića.

- Što se tiče Nikole Jovanovića, da se ponovo rodim, ovakvog mentola neću upoznati. Kvazi filozof, dečko je lajsna, njemu nešto fali. Izbacivao me je iz takta na početku. Deluje kao električni džoger. Ne mora čovek da ima fakultet da bi bio pametan, a što se tiče njegovog nivoa inteligencije, džaba sve, kad je takav kakav je. Misli da je zvezda od samog početka njegovog učešća. Što se tiće Bebice, on će za mene uvek to i ostati. Moram samo da ti skreem pažnju da je Teodora, osoba od koje smo svi očekivali duže izlaganje, bila jako oskudna na rečima, a pored svega je rekla da si joj jedan od najdražih. Pored svega što si uradio za nju, ona je to izjavila - Nikola ide u izolaciju - kazala je Milena.

Teodora Balzak očajnički je molila Nikolu Bukilića da nastave svoju ljubav gde su stali.

- Čestitku si čekala do pre petnaest dana, a sad kad je ona(Maja) ušla, sad si se setila da me voliš - kazao je Bukilić.

- Gutala sam to u sebi - kazala je Teodora.

- Sad ćeš da shvatiš šta si izgubila. Više me ne zanima kako si, da li si jela, ili ne. Dok sam te molio da mi bar veš opereš, nisi htela. Samir mi je prao veš. Kukala si sa lančićem i pozdravljala nekog. Briga me. Ne znam kako sam bio sa tobom uopšte ovoliko - istakao je Bukilić

Teodora Balzak prišla je Nikoli Bukiliću kako bi mu zatražila još jednu šansu.

- Mnogo te volim -rekla je Teodora

- Više verujem svakome ovde, nego tebi. Džabe ti sada sve, dao sam ti zadnju šansu a jednu stvar koju sam ti tražio nisi ispoštovala. Nema šanse. Svaki put kada mi padne na pamet da ti se obratim, setiću se svega što si mi uradila. Koliko sam se samo napatio-rekao je Bukilić.

Nakon raskida sa Teodorom Balzak, Nikola Bukilić se brže bolje bacio na osvajanje Maje Marinković.

- Šta ti je rekla Teodora? -pitala je Maja.

- Krivo joj je, hoće da bude sa mnom. Krivo mi je to da gledam ali na šta je ličilo sve. Dosta smo pričali, glupo je. Pričaćemo sutra

U tom trenutku Teodora se vratila u sobu a Nikola se brže bolje odaljio od Maje.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.