TUMORI, OPERACIJE, SE*S U ZADRUZI Posle svega Luna otvoreno o PROBLEMIMA! Ovo ne može da PREŽALI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUMORI, OPERACIJE, SE*S U ZADRUZI Posle svega Luna otvoreno o PROBLEMIMA! Ovo ne može da PREŽALI (FOTO)

Imala je...

Buduća zadrugarka i blogerka Luna Đogani je gostujući u emisiji povodom ulaska u drugu sezonu ovog rijalitija, otvoreno progovorila o stvarima koje su je najviše povredile nakon izlaska iz "Zadruge".

Ona se požalila da svakodnevno sluša neistinite priče o sebi.

- Ja svakoga dana slušam razne naslove. Mislim da sam oguglala i ojačala dok sam bila u prvoj Zadruzi. To su bili razni naslovi da sam imala 17 tumora, da sam operisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nešto... Ovako fizički, da sam nešto menjala na sebi - izavila je Luna Đogani za "Pink.rs".

Ovaj naslov je najviše povredio.

- Svašta je tu pisalo, ali naslov koji me je skoro dotakao je iskreno da sam dobila 50 hiljada evra da bih imala seks u Zadruzi. Nisu mogli veći naslov i veću sliku da stave. Poenta priče je da to nije istina - dodala je blogerka.

(HOT VIDEO) AU, NADEŽDAAA! Na javnom mestu - u PREMALENOM ŠORTSU! Dok hoda, G*ZA CURI, ISPADA, muškarci u transu!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.