TUKLI SU ME ZBOG ZADRUGE! Nina Đogani otkrila kroz kakav je PAKAO prošla: Udarali su me...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 14:00

"TUKLI SU ME ZBOG ZADRUGE!" Nina Đogani otkrila kroz kakav je PAKAO prošla: "Udarali su me..."

Oglasila se na svom Instagramu i obelodanila sve!

Prve tri sezone rijaliti programa "Zadruga" obeležila je porodica Đogani. U prvoj sezoni Luna Đogani je naišla na osudu naroda jer je uplovila u vezu sa oženjenim Slobodanom Radanovićem. Iako su joj mnogi okrenuli leđa, majka je podržala u tome da se bori za svoju ljubav.

U drugu sezonu Luna je ušla kao slobodna devojka, a zatim je njeno srce osvojio Marko Miljković sa kojim je sada verena i očekuju bebu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Treća sezona je bila najturbulentnija za porodicu Đogani. Na velelepnom imanju u Šimanovcima su se našli Luna i Gagi Đogani, ali i Anabela Atijas. Bili smo svedoci njihovih žestokih svađa, a sve to je imalo uticaja i na njihovu porodicu u spoljnom svetu.

Po prvi put, petnaestogodišnja ćerka Gagija i Anabele, Nina Đogani, otkrila je kroz kakav je pakao prošla tokom njihovog boravka u Beloj kući. Uključila je lajv na svom Instagram profilu i odgovarala na pitanja pratilaca. Tom prilikom otkrila je da su je tukli zbog "Zadruge".

- Preživela sam pakao zbog toga. U školi nisam toliko, ali me nisu voleli nastavnici. Tukli su me u jednom kraju u Beogradu zbog Zadruge, pre tri godine. Udarali su me - rekla je Nina

Pogledajte šta je još Nina rekla klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TUKLI SU ME! PREŽIVELA SAM PAKAO ZBOG PORODICE" Nina Đogani PRVI PUT OTKRILA kroz kakav užas je prošla

Izvor: Blic, 30.Nov.2020

Mlađa sestra Lune Đogani, Nina Đogani, otkrila je kroz šta je sve prošla zbog boravka svoje porodice u rijalitiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.