TUKAO ME JE, ALI SAM MU DALA DA MI NAPRAVI DETE Tara Simov se oglasila nakon gostovanja Aleksandre na Pinku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 11:06

"TUKAO ME JE, ALI SAM MU DALA DA MI NAPRAVI DETE" Tara Simov se oglasila nakon gostovanja Aleksandre na Pinku

Nije mogla a da ne prokomentariše.

Tara Simov, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" imala je šta da kaže o situaciji koja se odvija između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

Njih dvoje su se žestoko posvađali kad se Filip uključio u program uživo, što je podiglo veliku prašinu u javnosti i izazvalo burne reakcije i komentare na društvenim mrežama. Povodom te situacije oglasila se i Tara Simov koja nije mogla da ostane imuna na sve što je sinoć videla, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je odlučila da javno osudi ponašanje trudne Aleks.

- Ali žena dozvoli muškarcu da joj napravi dete. Onda ode na televiziju trudna (prvo tromesečje važi za najrizičnije) i priča kako svi znaju da je on godinama nasilan. Pa onda znaš i ti godinama??? "Tukao me je, maltretirao, ali sam mu dala da mi napravi dete znajući godinama da je takav i prema svakog ženi". Znači otišla si na televiziju da pljuješ samu sebe? Pritom, dete će ti za pet godina gledati kompilaciju klipova tebe kako pričaš sve najgore o njegovom ocu i pričaš kako je tata tukao mamu. Sačuvaj svoju privatnost za sebe, ne prodajte se za popularnost i gledanost (dolazak u emisiju se ne naplaćuje). I sačuvajte svoju decu sramote koje možete. Ne gazite po svom detetu, da bi ste bile žrtve. Pogotovo što to nikad nećete biti - glasila je objava Tare Simov na društvenoj mreži Instagram.

Pratioci su očekivali Aleksandrin odgovor, ali je izostao. Pretpostavljamo da je Aleksandra videla Tarinu objavu, ali da ne želi ni na koji način da ugrožava svoje zdravlje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CAR NE ZNA ŠTA GA ČEKA: Aleks Nikolić ne želi primirje - Ovom porukom uputila mu da sledi rat

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023

Kratko i jasno rekla šta se sprema....Nakon što je Filip Car ispričao sve o trudnoći i planovima bivše verenice Aleksandre Nikolić, ona je odlučila da se oglasi...Nikolićeva je na svom Instagram profilu jednom fotografijom odlučila da odgovori...Podsetimo, Aleksandra je odlučila da Filipa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.