TUKAO JE! Otkriveni JEZIVI detalji o njenom bivšem momku - Ona je ŽRTVA! Potrešena je... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUKAO JE! Otkriveni JEZIVI detalji o njenom bivšem momku - Ona je ŽRTVA! Potrešena je... (VIDEO)

Isplivao užas.

Dok su jutros ispijale kafu u dvorištu, Nena Petrović i Saška Karan razgovarale su o ostalim zadrugarima. Najveću pažnju privuklo je kada su otkrile do sada nepoznate detalje o životu Nadežde Biljić, koji su poprilično šokantni.

20 godina bila u braku sa gejom, silovali je, dobila rak, a ovako danas izgleda čuvena glumica (FOTO)

- Mislim da ona nije loš čovek nego je tako pogubljena, jadna - započela je Saška priču o Nadeždi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a potom se nadovezala Nena, koja je otkrila da je Nadežda bila žrtva fizičkog zlostavljanja.

Aco Pejović dobio ŠOKANTNU poruku: Iseći ću vene zbog tebe!

- A i onu priču što mi je rekla, da ju je tukao dečko, Bože sačuvaj. Kad bih ga udarila peglom u glavu, ispalo bi mu oko, slomila bih mu vilicu! Kad bih ga udarila, ne bi više ustao. Imam 50 kila, kad bi mene neko udario, ubio bi me na mestu - rekla je potrešena Nena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.