TUGA U DOMU POLUMENTA: Izgubio je najvažniju bitku - srce se steglo svima koji su ga voleli

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 15:16

TUGA U DOMU POLUMENTA: Izgubio je najvažniju bitku - srce se steglo svima koji su ga voleli

Pevač od šoka još uvek ne dolazi sebi...

Pevač Šako Polumenta, svojim pratiocima na socijalnim mrežama, saopštio je kako mu je preminuo blizak prijatelj, a njegova emotivna poruka i poslednji pozdrav kidaju dušu.

U njegovom domu, zavladala je tuga, budući da je reč o veoma bliskom prijatelju kojeg je godinama poznavao i na njega gledao kao na člana svoje porodice.

Emotivna poruka i poslednji pozdrav koji je Šako uputio svom voljenom prijatelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kako se u žargonu kaže, bratu, kidaju dušu.

-Šta da ti kažem… Neka ti je rahmet Gemčo moj! Pokušali smo, ali nebo je htelo da te ima za sebe - napisao je Polumenta uz emotikon sa suzama.

Šako je prijatelja ispratio i svojom čuvenom numerom „Brate“.

-Šteta je i gubitak veliki ali to je život, jer si ostavio iza sebe temelj koji niko ne može da poljulja. Tvoja divna poridica je ponosna što su te imali kao vođu, oca čvrste ruke i nežne duše - objava je koju je takođe Šako Polumenta objavio na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.