TUGA! Preminula poznata  pevačica i glumica! Nakon odstranjivanja tumora, usledio je moždani udar! Tragedija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 20:58

TUGA! Preminula poznata pevačica i glumica! Nakon odstranjivanja tumora, usledio je moždani udar! Tragedija!

Smrt je potvrdila njena koleginica.

 Hrvatska pozorišna, televizijska i filmska glumica i pevačica makedonskog porekla Kostadinka Velkovska, preminula je u 74. godini.

Glumica je nedavno doživela moždani udar nakon čega je prebačena na intenzivnu negu u KBC-u Zagreb u teškom stanju.

Vest o njenom teškom stanju tada je potvrdila njena koleginica Marija Sekelez.

- Užas, javili su mi u ponedeljak da je imala moždani. Tužno je, ona se jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napatila i prošla je dosta operacija u poslednje vrijeme. Sada je na intenzivnoj, niko ne zna ništa - rekla je za 24 sata te otkrila kako su se nešto pre toga čule.

- U nedelju sam je zvala, dogovorile smo se za kafu i kako ćemo se videti - dodala je Marija.

Kostadinki su na mozgu odstranili benigni tumor, ali javio se drugi, pa i treći. Početkom aprila rekla je da je više kod doktora nego na pozorišnim daskama, ali nije želela da je to sputava u daljnjim planovima. Ipak, bolest je nažalost bila jača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.