TUGA DO NEBA! Preminula je... Velika šefica Milica Mitrović U SUZAMA - smrtni slučaj je SLOMIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 08:50

"TUGA DO NEBA! Preminula je..." Velika šefica Milica Mitrović U SUZAMA - smrtni slučaj je SLOMIO!

Oprostila se putem Instagrama

Marina Tucaković preminula je u 67. godini nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović gde je prebačena, pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na koronavirus.

Marina je iza sebe ostavila mnogobrojne hitove, a naše najveće muzičke zvezde imale su prilike da sarađuju sa njom, te je ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužna vest ostavila celu srpsku scenu u suzama.

Velika šefica, Milica Mitrović, takođe se oprostila od Marine. Objavila je tekst o njoj, uz naslov: "Tuga do neba" i emotikon koji plače.

Da li će u toku dana i zadrugarima saopštiti za smrtni slučaj koji je potresao ceo Balkan, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.