TUGA DO NEBA! Andreana se OPROSTILA od osobe koja je bila njen CEO SVET! Pevačica ne može da dođe sebi od BOLA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021, 18:15

TUGA DO NEBA! Andreana se OPROSTILA od osobe koja je bila njen CEO SVET! Pevačica ne može da dođe sebi od BOLA!

Oprostila se od njega emotivnim rečima!

Andreana Čekić juče je izgubila osobu koja joj je mnogo značila i uz koju je odrasla.

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa dedom i emotivnim rečima se oprostila od osobe koja je obeležila njeno detinjstvo.

Objavu dijeli Andreana Cekic (@andreanacekic)

Uz zajedničku fotografiju Andreana se prisetila razgovora sa njim i emotivnim rečima rekla mu poslednje zbogom: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

 - Đede, je l' ima neko stariji od đeda?" - "Ima. Nađed." Tako si me zezao dok si me nosio na ramenima i ostao si moj "Nađed". Volim te svim srcem i dušom i znam da to možeš da osetiš. Spavaj sa anđelima, Gospodine najveći i ponosu moj - napisala je pevačica.

Objavu dijeli Andreana Cekic (@andreanacekic)

Pevačica je dobila mnogo reči podrške i saučešća, što joj sigurno nije umanjilo bol, ali je učinilo da shvati da u ovom, za nju teškom periodu, ima mnogo ljudi koji su uz nju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.