TUČA UŽIVO U EMISIJI! Produkcija odmah PREKINULA PROGRAM - Tara IZUDARALA Ša, obezbeđenje uletelo u kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 00:57

TUČA UŽIVO U EMISIJI! Produkcija odmah PREKINULA PROGRAM - Tara IZUDARALA Ša, obezbeđenje uletelo u kuću

Tenzija dostigla vrhunac!

Milan Milošević je ušao na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Zadrugari su komentarisali turbulentan odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Došlo je do svađe između bivšeg ljubavnog para kada je reper spomenuo Tarinog druga iz Grčke, za kog on smatra da je spavao sa njom. Krenule su uvrede, a ona je skočila preko stola i nasrnula na njega.

- Hoćeš da pričam istinu? Ne cepaj mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari, klošarko jedna! Sad ću sve da kažem, za ovo ide istina, prava Tara Simov, prevarant! Pričaj kako varaš ljude za one kučiće, stigla je tvoja istina - rekao je Ša.

Tara je više puta udarila Ša, a on je tražio da bude kažnjena mesečnim honorarom. Produkcija je zamaglila program kako nasilne scene ne bi bile emitovane.

Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću kako bi sprećilo još veći haos.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.