TUČA OBEZBEĐENJA I BEBICE - upali u Miljanin APARTMAN! Napuštanje Zadruge, vode ga u POLICIJU: Ovo nije LOGOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 18:48

TUČA OBEZBEĐENJA I BEBICE - upali u Miljanin APARTMAN! Napuštanje Zadruge, vode ga u POLICIJU: "Ovo nije LOGOR!"

Scene koje rijaliti nije video

U toku žurke na velelepnom imanju u Šimanovcima, došlo je do nepredviđenih okolnosti, koje su od javnosti pokušali da sakriju.

Zadrugar Nenad Macanović Bebica imao je okršaj sa obezbeđenjem, koje je navodno htelo da ga bije, zbog toga što je on želeo da napusti rijaliti.

Na Tiktoku osvanule su scene koje nisu projektovane na televiziji, na kojima Marija Kulić iznosi šokantne tvrdnje.

- Ja sam rekla da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću da kažem u programu, da policijska uprava vidi ko radi danas u smeni i da, ako ga tuku, ide pravo u policijsku upravu gore, Pećinci - govorila je Marija u apartmanu, što se vidi i u priloženom.

- To uopšte nema veze, izađi - čuo se glas produkcije preko tokivokija.

- Što ste rekli Nenadu da ćete da ga tučete ako izađe? Ovo nije logor ovde - pitala je Marija člana obzbeđenja koji je bio pored nje, a celu scenu pogledajte u videu.

Obezbedjenje tuce Bebica

♬ Originalton - Zadruga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.