TRUDNOĆA TRESE ŠIMANOVCE? Prvi simpotmi drugog stanja ispoljeni, Miljana se poverila Đedoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 18:27

TRUDNOĆA TRESE ŠIMANOVCE? Prvi simpotmi drugog stanja ispoljeni, Miljana se poverila Đedoviću

Šta će se sada dogoditi?

U nedavnom razgovoru sa Majom Marinković i Milenom Kačavendom, Marko Đedović je šokirao javnost otkrićem da mu se Miljana Kulić poverila sa sumnjom da je trudna. Ovo iznenađujuće otkriće dolazi u trenutku kada su odnosi unutar rijaliti šou programa "Elita" već pod velikim pritiskom, te će definitivno dodatno uzburkati atmosferu u velelepnoj vili.

Marko Đedović je, kako je sam izjavio, bio potpuno iznenađen kada je Miljana Kulić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podelila svoje sumnje sa njim, te je istakao da je to bio veoma emotivan trenutak za oboje. Ovo nije prvi put da je Kulićeva bila u centru pažnje javnosti zbog svog emotivnog života, ali je svakako vest o mogućoj trudnoći izazvala posebno interesovanje kod publike.

- Izgleda da je Miljana trudna, sada mi reče - rekao je Marko.

- Kad pre? - rekla je Maja.

- Ma ona da se oklizne u toaletu ostala bi trudna - rekao je Marko.

- Po čemu je zaključila da je trudna? - pitao je Samir.

- Ima neke čudne simptome, a i radili su na tome danima - rekao je Marko.

- Spavali su prvi put pre dve nedelje - rekla je Aneli.

Srbija Danas/ Youtube/Zadruga Official

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.