TRUDNA TARA SIMOV VAPI ZA POMOĆ: Samo što se nije porodila, a nema gde da ode - ovo je pozadina svega

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 15:37

TRUDNA TARA SIMOV VAPI ZA POMOĆ: Samo što se nije porodila, a nema gde da ode - ovo je pozadina svega

Obratila se pratiocima...

Tara Simov broji sitno do porođaja, a kako joj je ostalo još mesec dana, hitno se oglasila na svom Instagramu i zamolila za pomoć oko smeštaja.

Ona je uputila apel svojim pratiocima da joj je potreban stan da ima gde da se smesti nakon porođaja u Beogradu.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Tara Simov se trenutno nalazi na letovanju u Grčkoj sa dečkom Danilom, odakle planira pravo da dođe u Beograd da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se porodi.

Kako je do sada boravila uglavnom kod prijatelja, posle izlaska iz porodilišta sa bebom će morati da nađe neki drugi smeštaj. Simova je sada u velikom problemu, jer ne može da nađe adekvatan stan.

Inače, doktori moraju da je porode prevremeno zbog komplikacija koje su nastale u trudnoći, a više detalja o tome pročitajte u odvojenom kontekstu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.