TRUDNA TARA SIMOV OVO RADI: Bivša zadrugarka će vas naterati da protrljate oči- niko se ovome nadao nije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 20:12

TRUDNA TARA SIMOV OVO RADI: Bivša zadrugarka će vas naterati da protrljate oči- niko se ovome nadao nije!

A kako drugačije da provodi vreme, nego ovako.

Bivša zadrugarka i voditeljka Tara Simov, sve je bliža terminu kad treba da se porodi, a na svet će doneti devojčicu kako je i sama potvrdila.

Tara na svom Instagram profilu redovno deli fotografije sa svojim izabranikom i nema problem da pokaže kako uživaju u ljubavi, a niti da slika svoj trudnički stomak. Ovog puta je otkrila kako provodi svoje trudničke dane i kako ispunjava vreme.

Bivša zadrugarka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je danas sve oduševila fotografijama u kupaćem kostimu, gde se vidi da joj stomak do zuba, a koliko uživa u blagoslovenom stanju govori njen osmeh koji ne skida s lica.

Kao trudnica blista što je evidentno, a ovo sunčano vreme odlučila je da provede kupajući se i sunčajući.

Detaljnije pogledajte na narednoj fotografiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.