TRUDNA NEDA NAPUSTILA VILU: Uključenje uživo u rijaliti Parovi srušilo Lakićevu - nije izdržala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 14:15

TRUDNA NEDA NAPUSTILA VILU: Uključenje uživo u rijaliti "Parovi" srušilo Lakićevu - nije izdržala!

Nestabilan period...

U toku "Jutarnje kafice" u vilu "Parova" uživo se uključila gledateljka iz Kragujevca koja je želela da posavetuje Nedu Lakić.

Izvesna gospođa Zorica smatra da takmičarka "Parova" treba da pređe Aleksandru Bjelanoviću preko svih nasilnih epizoda i bude sa njim u skladnom odnosu.

Na pitanje Milijane Bogdanović kako gledateljka komentariše Tirketovo ponašanje, gledateljka je kategorična.

- Je l' treba da ga ubijemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog toga? Desilo se, postaće otac, popio je!  - priča ona, pa Lakićevu toplo savetuje:

- Žena može da napravi muškarca na čoveka. Dete će biti srećno samo kad ste zajedno! Nemoj molim te, sine, bežati od Tirketa - jasna je Zorica.

Neda je na kraju uključenja zahvalila gledateljki, a zatim su je savladale emocije te je izašla u dvorište iz vile.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.