TRUDNA KRISTINA NAPUSTILA KRISTIJANA?! Pobegla iz Srbije sa sinom nakon vesti o njegovom kockanju: Ne sviđa mi se...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 15:15

TRUDNA KRISTINA NAPUSTILA KRISTIJANA?! Pobegla iz Srbije sa sinom nakon vesti o njegovom kockanju: "Ne sviđa mi se..."

On smatra da nema problem sa ovim porokom!

Kristijan Golubović je zarađivao veliki honorar učešćem u rijaliti programu "Zadruga". Nakon završetka njegovog učešća u ovom TV formatu, on je rešio da svoju popularnost unovči. Počeo je da zarađuje novac igranjem mečeva na Tiktoku. Fanovi mu šalju poklone, a on od ove platforme dobija novac.

Dobili smo informaciju da je Kristijan počeo da se kocka. Izvor nam je rekao da je viđao Golubovića u kazinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je on tamo provodio sate i trošio ogromne količine novca.

Kontaktirali smo Kristijana, a on nam je rekao da je istina da se povremeno kocka, ali da nije kockar i da zna kada treba da stane. On je istakao da Kristini ovo smeta jer ne provodi vreme sa njom.

Kristina je sada trudna i ne bi trebalo da se nervira. Razgovarali smo sa bivšom zadrugarkom o ovoj temi, ali ona nije želela preterano to da komentariše. Kristina je trenutno napustila Srbiju i uživa na moru, dok je Kristijan u Beogradu.

- Ja sam sa Konstantinom na moru, mi uživamo i ne znam šta se dešava u Srbiji. Generalno mi se ne sviđa Kristijanov izbor društva, zaneo se malo sa njima. Ne bih dalje komentarisala tu temu - rekla je Kristina ekskluzivno za portal Srbija Danas.

Ostaje da vidimo da li će Kristijan usvojiti Kristininu sugestiju da promeni izbor društva i da li će spakovati kofere i pridružiti se supruzi i njihovom sinu na odmoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.