TRUDNA ANASTASIJA U PRVIM REDOVIMA: Na sve pristaje zbog Gudelja - svi gledaju u njeno LICE, a ON joj pravi društvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 12:22

TRUDNA ANASTASIJA U PRVIM REDOVIMA: Na sve pristaje zbog Gudelja - svi gledaju u njeno LICE, a ON joj pravi društvo!

Prelepo je videti ovakvu podršku!

Mlada pevačica, novopečena trudnica i ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović,  Anastasija Ražnatović, već danima puni novinske stupce otkako sesaznalo da je u blagoslovenokm stanju sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljem. Poznato je da je njen izabranik profesionalni sportista, fudbaler, a ona kao njengova verna ljubav ga svuda u stopu prati kao njegova najveća podrška.

Sada je na svom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u okviru stori priče objavila video sa stadiona i pokazala kako uživa na utkamici sa Nemanjinim bratom, Dragišom ali i kako ga vatreno bodre.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Juče se odigrala utakmica Sevilje i Juventusa, a budući dever i snajka su bodrili fudbalera i njegov klub koji je prošao u finale Lige Evrope.

Anastasija je ovom prilikom bila bez trunke šminke, sa kačketom na glavi, a oboje su bili presrećni što je klub njihovog Nemanje odneo pobedu i prošao u finale koje će se održati u Budimpešti.

Ona je i ovog puta izbegla da usnimi trudnički stomak, a kako mnogi komentarišu, zbog bebe koju nosi se i malo promenila, budući da se prolepšala.

- Koliko se promenila, baš je lep. Divna si devojko i bez šminke. Preslatka je od kada je u drugom stanju, lice joj blista - zapazili su njeni pratioci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.