TRUDNA ANA ĆURČIĆ: Sa Acom Bulićem očekuje prinovu na zimu? Nakon ove vesti, obratila se javnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 08:51

TRUDNA ANA ĆURČIĆ: Sa Acom Bulićem očekuje prinovu na zimu? Nakon ove vesti, obratila se javnosti!

Baš ih je krenulo?

Sinoć je održano još jedno izdanje emisije "Narod pita". Voditelj je bio Darko Tanasijević, a gosti Lepi Mića, Super Cveta i Nenad Lazić Neca. Zadrugari su se potrudili da na adekvatan način animiraju gledaoce svim onim intrigama koje su tresle Belu kuću, ali i ostalim aktuelnostima koje su nastale po izlasku iz rijalitija.

Budući da su samo goruće teme prelistavali, Lepi Mića je u više navrata istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da veruje u Aninu Zoričinu priču da je bivša devojka Ace Bulića, kako su rekle, kralj, te je podelio i nekoliko kontradiktornosti sa kojima nije saglasan.

- Mića kaže da sam nemoralna... Pa dobro, oni sve znaju bolje nego ja. Čujem da je rekao da nije bilo nasilja, Mića je tu da laže, to dobro znamo... Upalio se Mića kao šibica, ne može da se ugasi - rekla je Ana, te se nadovezala na priču o tome da je zvala Necu Lazića tokom kratke pauze za reklame.

- Zvali smo Necu na pauzi Aca i ja, rekli smo mu da je genije, može on i sam. Slobodno neka pljuju, sreća boli! Neca je jedan od retkih dečaka, jer je među najmlađima bio, a borio se kao najstariji. Sve pohvale za njega. On je dečko koji je pametan i zastupa svoje stavove vrlo hrabro i svaka mu čast. Blago majci koja ga ima - dodala je drugoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 6", a potom se osvrnula na glasine da je trudna.

Trudna nisam, da znate - demantovala je Ana, kratko i jasno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.