TRUDNA ALEKS POSLALA SKUPOCEN POKLON CARU: Nije zaboravila na ovaj datum - Car OSTAO ZATEČEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 11:47

TRUDNA ALEKS POSLALA SKUPOCEN POKLON CARU: Nije zaboravila na ovaj datum - Car OSTAO ZATEČEN

Ne prestaju sa iznenađenjima!

Nakon spekulacija da su se pobednica rijalitija "Zadruga 6" Aleksandra Nikolić i bivši učesnik rijalitija Filip Car pomirili, oni su to i sami potvrdili.

Par je nakon burnih svađa i rasprava odlučio da nastavi mirnim putem, a s obzirom na to da je Aleks trudna očekuje ih još sreće i radosti.

Naime, Car je po običaju držao "lajv" na društvenoj mreži TikTok, koji je Nikolićeva, po svemu sudeći, pomno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratila, a na dan njihovih deset meseci, tačno u ponoć, poslala mu je skupoceni poklon u obliku srca, kao što trend nalaže na ovoj platformi.

Inače, na jednom od naloga koji se bavi popularnim rijalitijem, na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je snimak koji je mnogima rastopio srca na kojem se može videti kako Nikolićeva mazi krupnog belog psa koji, kako fanovi komentarišu, podseća na Cara.

"I šta sad, je l' vam krivo, puknite od muke", "Je l' ovo verenika drži za uho", "Posle onakvih izjava o njemu, ona ima obraza da mu se vrati", "Uvau... ona je težak manipulator", "Ovo ako je slatko, onda vi ne znate šta je slatko", "Pa, neka je", bili su samo neki komentara koji su se nizali ispod sporne objave.

Ukoliko želite da sznate još najsvežijih novosti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.