Izvor: Scandal.rs, 01.Jan.2020, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROUGAO DEJAN-DALILA-STEFAN JE IGRA?! Dragojevići bacaju LJAGU na svoj brak?!

Glavna tema sinoćne rasprave u emisiji u “Zadruzi” bile su navodne emocije i muvanja između Stefana Karića i Dalile Dragojević. Filip Reljić ne isključuje mogućnost da je sve ovo igra Dalile i Dejana Dragojevića. – Onda je ovo jako loše sa njihove strane, jako je pogano da uništavaju svoj brak i bacaju takvu ljagu na The post TROUGAO DEJAN-DALILA-STEFAN JE IGRA?! Dragojevići bacaju LJAGU na svoj brak?! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IVA BESNA, STEFANU NEPRIJATNO! Karić i Dalila završili u izolaciji!

Izvor: Scandal.rs, 01.Jan.2020

Marijana Zonjić je odlukom Radeta Lazića ove nedelje vođa u “Zadruzi”. Ona je sinoć odlučila da njeni potrčci budu Dalila Dragojević i Stefan Karić. I Stefan i Dalila su bili razočarani zbog ovog izbora i oni su tvrdili da između njih ne postoji ništa. – Neprijatno mi je. Zbog čega...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.