TROJICA SINOVA VOĐA KLANOVA SA BEOGRADSKOG ASFALTA: U Zadrugu 3 pored Šijana i NJIH dvojica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROJICA SINOVA VOĐA KLANOVA SA BEOGRADSKOG ASFALTA: U "Zadrugu 3" pored Šijana i NJIH dvojica!

Bliži se početak nove sezone...

Mirko Šijan, sin pokojnog vođe surčinskog klana Zorana Šijana i pevačice Goce Božinovske, planiran je kao jedan od učesnika "Zadruge 3", ali je on tokom pregovora sa produkcijom istakao da će potpisati ugovor samo ukoliko pored njega pozovu ostale sinove vodećih članova nekadašnjih klanova, piše "VIP" magazin.

Kako izvor blizak produkciji otkriva, osim što je tražio izuzetno visok honorar, Mirko je objasnio da će na imanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Šimanvcima ući samo ako s njim uđu sinovi Ljubiše Buhe Čumeta i Dejana Milenkovića Bagzija.

- Malog Šijana planirali su i za prve dve sezone "Zadruge", ali je oba puta bio sprečen da prihvati ponudu. Kada se krenulo s planovima za treću sezonu, produkcija ga je ponovo kontaktirala. Iako u prvi mah nije bio za to, tražio je neko vreme da razmisli. Posle nekoliko dana, ponovo je razgovarao s organizatorima, ali je rekao da osim ogromnog honorara ima i uslov koji se tiče Čumetovog i Bagzijevog sina. Objasnio je da će u rijaliti ući samo ukoliko istu cifru i uslove ponude Nikoli Buhi i Nemanji Milenkoviću, s kojima je odrastao u Surčinu - priča izvor za "VIP" i otkriva da Šijan mlađi s prijateljima želi da oživi surčinski klan.

- Kada bi ušli zajedno, privukli bi ogromnu pažnju, baš zbog svojih očeva. Zbog toga se Mirko tako čvrsto drži tog uslova i ne želi da pristane ni na šta drugo. Pored toga, Mirko poznaje sebe i zna da jedini način da podnese zatvoren da unutra bude sa bliskim ljudima - govori izvor i dodaje da do zvaničnog dogovora još nije došlo, jer Gocin sin svakodnevno postavlja uslove.

- Iako je produkciji i te kako zanimljivo da na imanju ima tri momka, čiji očevi imaju toliko burnu prošlost, dogovori između dve strane teku sporo jer naslednici menjaju mišljenje na dnevnom nivou. Gotovo da je došlo do dogovora, kada je Šijan tražio da pored ove dvojice, uđe još bar pet njegovih bliskih drugova. Osim toga, tražio je da mu pozivi budu omogućeni svakodnevno, što je skoro pa nemoguće s obzirom na to da niko od takmičara nikada nije imao ni tokom prethodnih sezona. Takođe, tražio je da se ostalim učesnicima zabrani da mu spominju maju i sestre. Svašta se tu menja i sve do samog početka rijalitija da li će naslednici opasnih "surčinaca" biti deo treće sezone ili ne - zaključuje izvor za "VIP".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.