TRNOVIT PUT DO SLAVE! Žika Jakšić progovorio o teškom životnom periodu: Ruke su mi bile sve u žuljevima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 14:01

TRNOVIT PUT DO SLAVE! Žika Jakšić progovorio o teškom životnom periodu: "Ruke su mi bile sve u žuljevima!"

"Nije bilo lako zaraditi pare u inostranstvu."

Žika Jakšić danas je jedan od čelnika "Grand produkcije" i idejni tvorac dva najpopularnija muzička takmičenja "Zvezde Granda" i "Nikad nije kasno".

Ali pre nego što je postao uspešan i poznat producent nije se libio da zasuče rukave i zaradi za život.

Međutim, put do slave nije bio lak, pa je u prošlosti radio i teške fizičke poslove kojih se danas, kako ističe, ne stidi.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by 24sedam SHOWBIZ (@24sedam_showbiz)

- Meni je ‘93 žena bila trudna, nije se sviralo i šta ću da radim, moram da zaradim novac. Tad smo Ćira i ja radili u fabrici bombona. Putovali smo svaki dan po 60 kilometara u Nemačkoj do farbike, i tamo pakovali bombone u kese. Ruke su mi bile propale, sve u žuljevima od kartona, jer po ceo dan samo pakuješ bombone u kutije.

- Nije bilo lako zaraditi pare u inostranstvu, zato sam se snalazio. Radio sam u jednom periodu, kad se moj bend "Ritam srca" raspao i kao di džej u Nemačkoj, puštao sam muziku po klubovima - ispričao je svojevremeno Žika koji se nikada nije stideo svojih poslova.

A post shared by @ljudska_ljepota

- Obavljao sam ga pošteno i čistog srca i ništa ne bih menjao sada, jer sam zadovoljan dokle sam došao - zaključio je Jakšić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.