TRIK PRODUKCIJE! KAMERA IPAK SNIMA WC: Zgadiće vam se Luna i Sloba! Ona spustila GAĆE, a on...BLJAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRIK PRODUKCIJE! KAMERA IPAK SNIMA WC: Zgadiće vam se Luna i Sloba! Ona spustila GAĆE, a on...BLJAK

Sve je snimljeno!

Mic po mic i približava nam se finale Zadruge.

Mnogi na društveni mmrežama vode žestoke kampanje za svoje favorite, ne bi li im obezbedili dobar plasman, pa možda i samu pobedu! kao jedni od glavnih favorita izdvajaju se ljubavnici Sloba i Luna. Prema istraživanjima nekih portala, Luna se bolje kotira od svog dragogo, a ćeonu poziciju, ako je verovati istraživanjima na slučajnom uzorku, zauzimaju Miki Đuričić i Kristina Kija Kockar.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Iako je produkcija zbog različitih aktivnosti u kupatilu zapretila da će postaviti kamere u kupatilo i toalet, mnogi su se opustili, ili pak zaboravili da sada kamere prate i dešavanja iza do sad zatvorenih vrata.

Na testu "skrivenih kamera" prvo su pali Luna i Sloba, i to u veoma odvratnoj kombinaciji. Luna je sedela na šolji i vršila nuždu, dok je Sloba sedeo pore nje i pio kaficu.

Komentari gledalaca su bili više nego duhoviti, a kao najduhovitiji izdvajamo "Ni na sr*nje ne mogu jedno bez drugog"

Pogledajte!

A sloba ležerno pije kafu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.