TRI NOVE TAKMIČARKE u vili Parova: Dvojnica Aleksandre Prijović i dve RAZVEDENE, spremne na sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 10:21

TRI NOVE TAKMIČARKE u vili "Parova": Dvojnica Aleksandre Prijović i dve RAZVEDENE, spremne na sve!

Već su izazvale masovne reakcije!

Vila "Parova" prošle noći postala je bogatija za tri takmičarke, a po svemu sudeći, žensko pojačanje napraviće haos za pamćenje.

Prva je u luskuzno zemunsko zdanje ušetala smerna Minja, koja se tresla od jake treme.

Nova takmičarka je posebno zainteresovala Marka Perovića, a na društvenim mrežama je već nazivaju dvojnicom pevačice Aleksandre Prijović.

Minja ima 19 godina, želela je da studira psihologiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali na tu temu i temu porodice ne želi da govori. Nova takmičarka ima pirsing i istetoviranog rođenog dedu na ruci.

Ubrzo je u vilu "Parova" kročila i još jedna nova stanovnica. Reč je o Slađani Bošković.

Nova takmičarka ima 32 godine, dvoje dece i razvedena je. Njeno prisustvo izazvalo je negativne reakcije ostalih ukućanki.

Slađana je radila u kladionici i kao kontrolorka gradskog saobraćaja, a na konstantne prozivke Jovane Novakov Šmizle nije odgovarala.

Još jedna devojka svojim prisustvom obogatila je prostorije zemunske vile.

Po struci medicinska sestra Svetlana Petronijević otkrila je razlog svog ulaska u poznati zabavno-humoristički program.

- Ušla sam zbog novca, ali ima tu još razloga koje ću tek otkriti - rekla je ona.

Atraktivna crnka je razvedena i slobodna.

- Bila sam udata, ali sam odlučila da se razvedem. Drugi put sam bila zaljubljena u jednog muškarca da sam se zbog njega preselila u drugu državu.. otišla u Španiju, ali vratila sam se, jer tamo nisam radila. Sa tim čovekom bila je ljubav na prvi pogled. Odmah smo počeli da živimo zajedno - priznala je Svetlana.

Parove je interesovalo zbog čega se Svetlana razvela, pa im je otkrila.

- Ja sam njega ostavila, pokupila kofere, ostavila pismo i otišla. Posle toga se nismo videli, osim na sudu - kazala je nova takmičarka.

U galeriji pogledajte ko su nove takmičarke:

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.