TRI MUŠKARCA - TRI ŽRTVE: Isplivali diskutabilni detalji prošlosti zadrugarke - Ona je SMEĆE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI MUŠKARCA - TRI ŽRTVE: Isplivali diskutabilni detalji prošlosti zadrugarke - Ona je SMEĆE...

Užasni podaci!

Gosti večerašnje emisije "Porodice zadrugara" bili su Gagi Đogani, Suzana Perović Blondi i Jovana Jovanov, drugarica Zerine Hećo. Oni su sa voditeljem komentarisali aktuelna dešavanja u vezi sa učešćem njihovih najbližih.

Suzana je komentarisala odnos svog sina Sava Perovića i Marijane Zonjić, koja je tvrdila da se dogovorila sa njim da mu glumi devojku da bi sakrila njegovu s*ksualnu orijentaciju.

- Marijani neću dati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni delić popularnosti. Ja nikada neću nešto otkriti ako nemam podatke. Ta devojka je tužena zbog toga što je izmislila. Mi svi znamo ko je Savo, on je veoma dobro dete, a ko jedna Marijana, jedno dno, koja je meni dužna 300 evra koje je uzela kao garderobu. Predstavlja se kao pevačica, pa je gazda pošalje u inostranstvo gde zaradi 6.000 evra, kako ih zaradi? Umešala je Sava, sada i Cobeta, sada drži Adama samo da bi nervirala Lunu. Ona je najveće dno. Ona je mene umešala samo da bi pravila dramu - rekla je Suzana.

Gagi je takođe izneo svoje mišljenje o Zonjićevoj s obzirom na to da je ona bila u vezi sa njegovim sestrićem Adamom.

- Ona je bila na jednom nastupu sa mnom, ja je ne poznajem toliko, ali ovo što vidim u rijalitiju mi se ne dopada. Ne znam šta traži sa Adamom, verovatno je sa njim zarad opstanka. Koketira zarad opstanka, to mi se ne dopada - rekao je denser.

Pogledajte rezultate

- Ona se spanjđa sa oženjenim čovekom, pa mu traži novac da ne bi pokazala poruke njegovoj ženi - dodala je Blondi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Kad vidim OVAKVE stvari u Kijinoj knjizi, slikam stranicu i odmah joj ŠALJEM! Smešno! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.