TRI GODINE OD SMRTI PEVAČKE LEGENDE! Ćerka Jelena se pojavila na groblju Mikija Jevremovića sa NJIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI GODINE OD SMRTI PEVAČKE LEGENDE! Ćerka Jelena se pojavila na groblju Mikija Jevremovića sa NJIM!

I dalje oseća veliku prazninu, otkako ju je otac napustio.

Danas je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu održan trogodišnji pomen legendarnom pevaču Mikiju Jevremoviću.

Na groblje je došla njegova ćerka Jelena Jevremović sa svojim mlađim sinom Tadijom.

Miki Jevremović je 29. decembra 2016. godine doživeo moždani udar, a i uz sve napore lekara da se izbore za njegov život, pevač je dve nedelje proveo u komi i preminuo 13. januara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2017. godine. Iza sebe je ostavio ćerku Jelenu, koja je krenula njegovim stopama i sinove Đorđa i Stefana.

Miki Jevremović je rođen u Beogradu, u Požarevcu završio osnovnu školu, a najlepše uspomene iz detinjstva vezuju ga za Valjevo, gde je i odrastao. Muzičku karijeru započeo je pesmama "Mama", "Pijem" i "Osamdeset žutih ruža" koje su postigle veliki uspeh, nakon čega su se nizali brojni hitovi kao što su "Ako jednom vidiš Mariju", "Grkinja" i mnogi drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.