TRESLA SE BELA KUĆA! Đedović URLAO na Taru - URNISAO je komentarima, a onda joj izgovorio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 07:40

TRESLA SE BELA KUĆA! Đedović URLAO na Taru - URNISAO je komentarima, a onda joj izgovorio OVO!

"Ekstremno je bezobrazna."

Sinoć tokom "Pretresa nedelje" sa Milanom Miloševićem, jedna od tema bio je odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Milan je prvo reč dao Marko Đedoviću da iznese svoje mišljenje o dešavanjima vezanim za Taru i Ša.

- Ajde Đedoviću ti si rekao da hoćeš prvi - Milan je dao reč Marku.

- Juče situacija koje se desila je katastrofalna! Ša ume da ne bude u pravu. On je priznao svoju krivicu, Tara je počela hladno da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponaša, bezbrazno i njen osmeh dok je on na krovu je užasan i Kenan je bio sa mnom i rekao sam kako nije normalna. Nakon toga u sobi je imala užasne reakcije, katastrofa reakcije. Izgledalo je kao da joj je nekoga ubio jer nju on nije zanimao i bila je hladan i nema razologa za onakvo ponašanje ako se vole.

- Tara je ekstremno bezobrazna i tako se i ponaša, ona ga zlo gleda i dobio sam potrebu da je počupam, ali sam se kontrolisao i da mi je reč rekla ja bih je urnisao. Tara je imala takvu reakciju kako je apsolutno hladna - vikao je Đedović.

- On je tražio tebe, a ona mu je rekla kako ne možeš očima da ga gledaš? - rekao je Milan.

- Kad sam ja rekao da ne mogu očima da ga gledam? To nije istina, ja sam rekao šta sam imao ali ga ne mrzim i Tara ti si katastrofa, i u utorak je bila katastrofa, ali juče si preterala. Mnogo ružno reaguješ, mnogo se ružno ponašaš. Ti voliš da te neko maltretira i zaj*bava, i kada te neko voli ti ga gaziš i juče na krovu ti se smeješ i ne mogu da verujem da si do dna došla i meni si počela da se gadiš. Ono za Sandru što si rekla. Šta ćeš sutra za mene reći? Ti si spremna na sve kad si u stanju tako nešto da izgovoriš. Za Sandru si rekla kako je g*vno i da ti je drago jer su se razdvojil, a nekada si joj ispirala mozak svojim problemima - urlao je Đedović.

- On se penje na krov svakih nedelju dana! A za Sandru sam se sprdala i smejala - dodala je Tara.

- Tebi je najbitnije da imaš pitanja, to je kao da smo se smuvali Mića i aj, nije svaka tema za pohvalu. Ti ideš sve dublje i dalje. - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.