TRESE se Bela kuća - Matora ZARATILA sa Munjezom zbog Anite: Ispada da je BRANIŠ, razotkrivena istina

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 19:59

TRESE se Bela kuća - Matora ZARATILA sa Munjezom zbog Anite: "Ispada da je BRANIŠ", razotkrivena istina

Danijel Dujković Munjez ušao je u sukob sa Jovanom Tomić Matorom, na spominjanje Anite. On je doneo zaključak kako Matora brani Stanojlovićevu.

Marko Đedović dao je reč Munjezu, koji je zbog spominjanja Anite ušao u sukob sa Matorom. 

- Anitu ću navesti kao razočaranje, neću kao iritantnu osobu. Neću se voditi kao: "Je l' tvrdiš?" i onda kao tužbe. S obzirom na to kakve si laži i izlaganja imala, možda nije postojalo ni to pivo - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Munjez.

- Sad si već bezobrazan. Ja sam se sa Anitom razišla pre 20 dana, ne mešam se u sukobe da ne bi bila lažna nada, ali ako ti kažem da sam bila tu kada joj je neko rekao. Ti si Vanji rekao: "Ja znam ko joj je ukrao pivo", a sad kažeš da možda i ne postoji pivo. Ja ti kažem da je devojci rečeno - rekla je Matora.

- Ispada da braniš Anitu - rekao je Munjez.

- Branim sebe od vas. Rekao si da znaš ko je ukrao pivo - rekao je Munjez.

- Dva dana ne mogu da vas gledam, izbegavam vas po kući, vas i vaše fejk svađe. Pokazali ste svoje lice odavno, ne znam čemu uopšte forsiranje glume i sile. Tri najiritantnije osobe u kući, prvo ću da navedem Luku Majčicu. On je dečko koji me proganja po kući, kad legnem, gleda da li sam legla. Prvo je proganjao Anđelu, sada proganja i mene, pojavi se kao uhoda, ubacuje se u svaku moju konverzaciju, meni je to jezivo! Broj dva navešću Aneli. Ona je neko ko je itekako iritantan, ne kao pojava, nego ko isto forsira odnos i svoju ličnost - započela je Bojana.

- Mislim da je ona neko ko glumi, ne znam koji su njeni ciljevi. Meni nije jasno da ja neko ko sedim tu, ima potrebu da mi dobaci, pa makar bilo iz dobre ili loše namere. Treću osobu ću navesti Mionu, ona je neko ko je postao naglo iritantan, ne neko ko je bio takav. Odjednom si poludela, ne znam šta se s tobom desilo - rekla je Bojana.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.