TRESE SE ZADRUGA! Mina OTVORILA USTA, pa otkrila SVE o KLIPOVIMA Jovane i Anđela! Karić CRVENEO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 02:34

TRESE SE ZADRUGA! Mina OTVORILA USTA, pa otkrila SVE o KLIPOVIMA Jovane i Anđela! Karić CRVENEO (VIDEO)

Haos za stolom!

U toku je "Pretres nedelje", a Milan Milošević je okupio zadrugare za crnim stolom i započeo njihovo raskrinkavanje. Tema je bila iznošenje informacija Mine Vrbaški, konkretno Jovana Ljubisavljević i njeno muvanje sa Anđelom Rankovićem, pa je on i ustao da da komentar.

- Nisam se muvao sa njom, ne mogu da kažem da nikada nisam pogledao. Ali nisam joj davao komplimente, direktna muvanja. Ja ne bežim od toga, ali nikad nije bilo ničega direktnog. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kažu da ima klipova, s početka rijalitija gde deluje da se vas dvoje muvate, meni je Mina tako rekla. - rekao je Ranković.

- Trenutno sam rekla za njih dvoje, ja mislim da nemaju razloga za svađu. Odmah jedva čekaju drugi, hijene - rekla je Mina.

- Ti si sve izbegavala istinu, prođe tako, pa poludiš, i onda si imala neke momente odgovora - pričala je Sandra.

Ja sam samo tu situaciju navela, ništa više - rekla je Mina.

- Meni je najveća stvar koja je trebalo da prenesem Stefanu, je ta što me Luka i dalje prati. To su hejteri, ispalo je da sam ja slagala, a mene pogađa šta on kaže. Sve manje me dotiče ali kada je neko moj, onda je drugačije. Ona je rekla neke stvari, bila je napolju, donela mi je potvrdu da sam omražena, pečat sam i dobila. Ona mi je zamerila što ne pričam mnogo, ja sam emotivna. Najviše me je potreslo što imam problem sa njim - pričala je Jovana.

- Ja da čujem da napolju postoje snimci, iznervirao sam se što mi je to prećutala, a onda me je i slagala - rekao je Stefan.

- Ja ne mogu ljudima da budem kriva za to, ako se nekad nešto dešavalo - rekla je Mina.

Detaljnije u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.