TRESE SE Bela kuća - Janjuš urlao i psovao, pa doživeo NERVNI SLOM! Nastao OPŠTI HAOS, takmičari ostali u šoku nakon ove SCENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 21:09

TRESE SE Bela kuća - Janjuš urlao i psovao, pa doživeo NERVNI SLOM! Nastao OPŠTI HAOS, takmičari ostali u šoku nakon ove SCENE

Svi su poskakali na noge.

Tokom porodičnog sastanka u Beloj kući, Marko Janjušević Janjuš imao je potrebu da se obračuna sa takmičarima. Naime, Janjuš je u toku debate o posesivnosti u vezi doživeo pomračenje, kada je čuo Nenada Aleksića Ša kako i na koji način govori o svojoj vezi sa aktulenom učesnicom popularnog rijalitija, Mionom Jovanović.

Vodeći debatu o posesivnosti i ljubomori za crnim stolom, takmičari su ostali šokirani nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je Janjuš ustao i počeo da urla iz petnih žila.

Janjuš je odjednom ustao od stola i počeo da se dere na Ša iz sve snage, te je izneo svoje mišljenje o prevarama i posesvinosti u vezi. Janjušević je istakao da je vrlo često varao bivšu suprugu Enu Janjušević, čak i kad ode samo do prodavnice.

Ja odem u prodavnicu i j*bem iza trafike! Nema tu prevara, pustio sam te negde, a nisam trebao! Nemojte me zaj*bavati! Ništa ne možete sprečiti! Ja sa tobom ne mogu! Samo da se nadovežem... Da li bi se Mioni ovo moglo desiti da je otišla u Kragujevac? Gde god da sam bio napolju, desilo mi se! Nema tu šta da lažem! Izađeš u grad, neko ti se svidi - zaurlao je Janjuš u Beloj kući i nastavio:

- Moje mišljenje je da je Stanislav više voleo Mionu, nego Miona njega. Šta ja i koga opravdavam? Može da se desi gde god! Da li si hteo da je učiniš najsrećnijom i ušla je ovde? Naravno da jesi, nisi planirao veridbu, da nisi mislio ozbiljno! On je pomislio da je to to u njegovom životu, da pusti njegovu buduću ženu gde god, imao je poverenja u nju! - zaključio je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.