TRENUTAK ISTINE! Luna se kaje zbog svega - ZNAM zašto sam dobra za RIJALITI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 08:21

TRENUTAK ISTINE! Luna se kaje zbog svega - ZNAM zašto sam dobra za RIJALITI! (VIDEO)

Sad se setila?

Luna Đogani je, zahvaljujući "Zadruzi 1" postala jedna od najpoznatijih rijaliti zvezda u Srbiji, ali izgleda da joj ta pažnja uopšte ne prija.

Ona se i ranije više puta žalila da joj život pred kamerama teško pada, ali uprkos tome, učestovala je i u drugoj i ovoj tekućoj, trećoj sezoni "Zadruge".

Sinoć se osvrnula na sve što joj se dešavalo u protekle tri godine.

- Mislim da sam se pokajala što sam započela život >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji sam započela, mnogo sam se bolje osećala u životu pre "Zadruge 1", nije ovo svet za mene... ja znam da sam i te kako zanimljiva za rijaliti, za blamiranje, da mi se ljudi smeju, da mi se rugaju, da se slade, ali za samu sebe i za ljude oko sebe nisam dobra - rekla je Đoganijeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.