TRENUCI AGONIJE Naš poznati pevač zapomaže u mukama TEŠKE BOLESTI: Bože, uzmi me, ne mogu više...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENUCI AGONIJE Naš poznati pevač zapomaže u mukama TEŠKE BOLESTI: Bože, uzmi me, ne mogu više...

Borba!

Bojan Tomović ne prestaje da iznenađuje javnost svojim objavama na društvenim mrežama.

Kada je prvi put rešio da javno ispriča iskustva svoje borbe sa bipolarnim poremećajem, sve oči su bile uprte u njega. Veliki broj ljudi, javio se da mu pruži podršku, ali, bilo je i onih koji su ga prozivali da pokušava da zaradi na svojoj muci, pa i da uđe u neki rijaliti.

Bojan ih je sve demantovao, a u poslednje vreme često je u komunikaciji sa rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učesnicom Miljanom Kulić za koju je čak spremio i pesmu.

Tomović je iskrneo govorio o fazama svoje opake psihičke bolesti, te da u jednom momentu oseća veliki nalet energije, elana, snage da stvara muziku i bude aktivan, dok več u drugom momentu nema snage ni za šta, oseća se loše i želi da nestane sa ovog sveta.

Sudeći prema njegovom tizeru na Instagramu, Bojan je rešio da svoju "negativnu stranu" bipolarne ličnosti opeva u novoj pesmu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.