TREBALA MI JE PAUZA... Dado Polumenta se vratio muzici - u međuvremenu mu se desilo nešto PRELEPO! Saopštio nam je... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 13:17

"TREBALA MI JE PAUZA..." Dado Polumenta se vratio muzici - u međuvremenu mu se desilo nešto PRELEPO! Saopštio nam je... (VIDEO)

Srećniji je nego ikada

U donjem gradu Kalemegdana sinoć se održala prva, od tri u nizu, žurka "Dragi Bravo".

"Dragi Bravo" koncept počeo je od "obične" Instagram stranice koja nas objavama podseća na period početka 2000-tih, a ubrzo je doživela ekspanziju i sve je prešlo na viši nivo, do toga da se danas organizuju žurke koje broje na desetine hiljade ljudi.

Prve večeri, u detinjstvo su nas vratili Dado Polumenta, grupa Trik FX, Tina Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Indira Forza ex Colonia. Pred izlazak na binu, Dado je sa nama podelio utiske.

- Večeras pevam samo najveće hitove. Uvek imam pozitivnu tremu, psihički se pripremam da izađem pred hiljade ljudi, koji su došli da me slušaju. Krećem sa pesmom Anamarija - rekao je Dado, a zatim odgovorio na pitanje zašto ga nije bilo tri godine u medijima:

- Napravio sam pauzu, tri godine me nije bilo u medijima, a ni na nastupima, trebao me je odmor, radio sam 20 godina. U međuvremenu sam napravio studio i dobio dve ćerkice. Sada, iz ove perspektive, idemo u novih dvadeset godina - istakao je Polumenta. O čemu je još govorio, poslušajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.