TREBALA JE ANĐELA DA BUDE VOĐA - Maja Kovačević nije želela da postavi DJ Tamaris: Otkrivena istina

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 07:20

"TREBALA JE ANĐELA DA BUDE VOĐA" - Maja Kovačević nije želela da postavi DJ Tamaris: Otkrivena istina

Njegova reč je sve promenila

Ovonedlejni vođa je Dj Tamaris, međutim, Zvezdan Slavnić sada ima novu tvrdnju koja je iznenadila mnoge.

Naime, kako pravila ističu, Tamaris je za vođu postavila poslednja izbačena osoba iz Zadruge, a to je Maja Kovačević. Međutim, sada se na internetu pojavio klip u kome Zvezdan tvrdi da je situacija mogal da bude skroz drugačija da je on dao zeleno svetlo.

Na klipu je Zvezdan očito neraspoložen a pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da je razlog u tome što je Tamaris dodelila srednji Zvezdanu a njegovoj devojci mali budžet.

 On je prišao Ivanu Dragiću i ispričao mu:

- Ja sam krivac što je Tamaris vođa. Trebala je to da bude Anđela, nego sam joj ja rekao da to ne bude - počeo je Zvezdan.

- Ja sam čuo da je htela tebe da postavi - rekao je Dragić.

- Ne, htela je da postavi Anđelu. Nego sam je ja zamolio jer sam hteo da spustim loptu sa njom. Samo ovo nisi čuo od mene - rekao je Slavnić

Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANĐELA PRESUŠILA OD PLAČA: Potrčci izabrani, nije moglo gore - Pogledajte s kim Zvezdan odlazi u izolaciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023

Nepoverenje u njihovoj vezi je ogromno...Novi vođa za ovu nedelju, DJ Tamaris, sinoć je imala zadatak da izabere svoje potrčke...Tamaris je svojim izborom napravila pravi haos i pojedine zadrugarke dovela do suza i tačke pucanja...- Što se donjeg dela tiče ne znam sa kim bih pre poslala Miljanu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.